HAAL ALLES
UIT JE DATA

Breng al je data uit verschillende bronnen bij elkaar

DE DATA JUNGLE

Je hebt veel data, maar haal je er ook rendement uit?

VERSPLINTERING

Data is (vaak) niet gecentraliseerd en er is geen (duidelijk) totaaloverzicht. Door de aanwezigheid van silo’s blijven veel data in diverse silo’s onbenut.

KENNISGAP

Hoe ga ik om met ongebruikte, incomplete data, wasted resources, of data die niet actionable is? Is mijn huidige data toereikend voor succesvolle campagnevoering?

GEEN RESULTAAT

Data inzichtelijk maken is slechts de allereerste stap. Maar je wilt meer. Next step : data succesvol inzetten voor hogere klant tevredenheid en hogere omzet (of maximaal conversiesucces?).

MOEITELOOS
KRACHTIG

Met het Customer Data Platform Connect komen de databronnen uit verschillende operationele systemen moeiteloos bijeen. Het creëren van een Golden Record Structuur zorgt voor een eenduidig 360 graden klantbeeld. Daarmee is vanuit dit CDP de regie over alle databronnen te voeren en zijn ultieme gepersonaliseerde 1-op-1 klantreizen in een handomdraai te realiseren en automatiseren

Het complete Customer Data Platform dat je databronnen voor je structureert, analyseert, segmenteert en activeert!

360 GRADEN KLANTENBEELD

Met het Customer Data Platform Connect komen de databronnen uit verschillende operationele systemen moeiteloos bijeen. Het creëren van een Golden Record Structuur zorgt voor een eenduidig 360 graden klantbeeld. Daarmee is vanuit dit CDP de regie over alle databronnen te voeren en zijn ultieme gepersonaliseerde 1-op-1 klantreizen in een handomdraai te realiseren en automatiseren

DOWNLOAD FACTSHEET

MARKETING AUTOMATION

Geen relatie (lead of klant) wordt uit het oog verloren door de complete Marketing Automation module. Triggers zoals het bezoek aan een specifiek onderwerp op de website worden benut om het klantcontact verder in gang te zetten, te personaliseren en te optimaliseren. Ook het uitblijven van een gewenste handeling dient als trigger. Het inzetten van retargetings campagnes of een ‘wij hebben u gemist’ campagne zijn hiervan een goed voorbeeld.

DOWNLOAD FACTSHEET

DASHBOARDING

Connect beschikt over een geavanceerde Data Management Module. Deze module zorgt ervoor dat databronnen laagdrempelig met elkaar verbonden worden. Van ongestructureerde of realtime data, unidentified leads data tot losse Excel sheets: de Connect Data Management Integrator maakt de creatie van een Golden Record structuur mogelijk

DOWNLOAD FACTSHEET

PREDICTIVE ANALYTICS & AI

Deze Connect module biedt een uitgebreide range van analysemogelijkheden. Zoals een Profiler optie en een discriminant analyse. Beiden verschaffen meer inzicht over overeenkomsten en verschillen binnen en tussen klantgroepen. Deze Insights zijn weer te vertalen naar campagnemanagementplanning en contentstrategie

DATA MANAGEMENT INTEGRATOR

Connect beschikt over een geavanceerde Data Management Module. Deze module zorgt ervoor dat databronnen laagdrempelig met elkaar verbonden worden. Van ongestructureerde of realtime data, unidentified leads data tot losse Excel sheets: de Connect Data Management Integrator maakt de creatie van een Golden Record structuur mogelijk.

PLUG & PLAY CONNECTORS

Connect is in staat om met vrijwel alle systemen een data uitwisseling te realiseren. Diverse connectors zijn standaard beschikbaar. Denk aan SOAP of REST API’s, maar ook webhooks, realtime datakoppelingen, met CRM systemen en ESP’s zoals Tripolis, DMDelivery, Spotler, Mailchimp, Selligent. Ook losse files in meerdere extensies zijn probleemloos in te laden. You name it, we connect it! Worden externe bronnen gebruikt die ad hoc of structureel benut worden, maar niet in de standaard dataflow mag worden opgenomen? Connect koppelt deze ‘external sources’ in een handomdraai. Tevens is het mogelijk om Connect direct te voorzien van 4orange data waarmee profielanalyses en databaseverrijking direct beschikbaar zijn voor heel Nederland!

VERBIND ALLE KANALEN

Connect kan makkelijk verbonden worden met alle bestaande kanalen. Gemak en ontzorgen boven alles!

GARANTIES

Connect garandeert maximaal resultaat!

PLAN EEN CONSULT

SNELLE INTEGRATIE

Bij 4orange Connect geloven wij in de combinatie van kwaliteit en snelheid door een vakkundig team met specialisten beschikbaar te stellen. Daardoor garanderen wij dat onze software binnen 2 maanden ready-to-use is en de eerste campagnes worden gelanceerd.

SCHAALBARE OPLOSSING

Door geïntegreerde intelligentie in de software, blijft CDP Connect uiterst snel in dataprocessing, ongeacht de omvang van uw data. Daardoor komen uw andere update processen nooit in gedrang binnen uw bestaande IT landschap.

HOGE PERFORMANCE

Connect maakt gebruikt van slimme toepassingen waardoor het update proces alleen de benodigde datamutaties vanuit de verschillende systemen ophaalt en verwerkt. Dit proces kan flexibel gescheduled worden waardoor de hoge performance altijd gewaarborgd blijft.

EASY ONBOARDING

Onze specialisten ondersteunen niet alleen bij de opzet en inrichting van dit flexibele CDP, maar trainen uw medewerkers on-the-job. In gezamenlijkheid wordt aan de eerste cases of campagnes gewerkt, waardoor succes verzekerd is. Nu en in de toekomst!

MEER DAN EEN LEVERANCIER

Wat onze klanten zeggen

Voor Justlease.nl en Leasen.nl heeft 4orange een marketing automation oplossing gerealiseerd voor het uitvoeren van event driven campagnes. Met deze oplossing wordt externe data van de website geïntegreerd met interne data t.b.v. het verbeteren van klantcontacten en het kunnen volgen van de klantdialoog

Paul WassenaarGeneral Manager B2C

Eneco heeft in de samenwerking met 4orange meer inzicht verkregen in (het inzetten van) data binnen de energiemarkt ten behoeve van klantbehoud en het werven van nieuwe klanten. Dit maakt het voor Eneco mogelijk om gericht en zeer efficiënt campagnemanagement te doen. De diverse klantinzichten en voorspellingsmodellen die 4orange met Eneco heeft gebouwd, zorgen ervoor dat Eneco nog beter kan inspelen op de behoeften van de klant. Daarnaast heeft de jarenlange samenwerking ertoe bijgedragen dat 4orange analyse ondersteuning kan bieden aan Eneco indien Eneco dit wenst.

Joost VroonhofManager Marketing Intelligence

In de afgelopen vijf jaar heeft de Nierstichting een enorme ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van campagne management, waarin Connect de motor is geweest. Met Connect zijn wij in staat geweest de flinke groei in marketing campagnes op te vangen en de eerste stappen in omnichannel datadriven marketing te zetten. Voor de periode Connect hadden we alleen een verouderd CRM systeem waarmee moderne direct marketing absoluut niet mogelijk was.

Guus BollenData Scientist bij De Nierstichting

Welke kanalen kan ik met Connect verbinden?

In principe kunnen alle data kanalen met Connect worden verbonden. Zowel offline kanalen (bijvoorbeeld telefoon en post) als online kanalen ( bijvoorbeeld website, social) als alle andere data bronnen en campagne tools (bijvoorbeeld email marketing) kunnen eenvoudige verbonden worden met Connect.

Wat is het verschil tussen Connect en andere CDP’s/ DMP’s?

– Connect is een Nederlands product met zeer goede support
– Zeer snelle implementatie waardoor je snel up and running bent
– Alle data bronnen zowel online en offline kan je kopellen
– Standaard API koppelingen met de meest gebruikte systemen
– Lage kosten zonder concessies te hoeven doen op functionaliteit

Waar staat mijn data wanneer Connect wordt gebruikt?

Connect wordt on-premise of in een private cloud gehost. De data wordt dus bij jullie op locatie, of op een server in een datacenter in Nederland.

Hoe lang duurt het implementeren van Connect?

De snelle implementatie van Connect is een van de belangrijkste voordelen ervan. Waar andere CDP’s en DMP’s vele weken of zelfs maanden nodig hebben om up en running te zijn, doen wij dat een paar weken. Dat scheelt tijd en zorgt direct voor veel lagere kosten.

Hoe zit het met benodigde kennisniveau voor gebruik van Connect? Kan ik op hulp of training rekenen?

Connect is een zeer gebruiksvriendelijke platform. Natuurlijk zorgen wij voor alle benodigde training voor jullie gebruikers. Daarnaast zijn de specialisten van Connect altijd beschikbaar voor support.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hiernaast vindt u een aantal meest gestelde vragen van onze klanten. Voel je vrij om contact op te nemen.

DOWNLOAD FACTSHEET

SPREEK EEN EXPERT

Connect Software is een gepatenteerde software solution van 4orange. Deze specifieke Customer Data Software is voorzien van de meest state-of-the art technologie. Deze software wordt op continue basis doorontwikkeld op basis van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Meer weten? ‘Connect’ dan direct met één van ons of plan een consult in.

PLAN EEN CONSULT

NEEM CONTACT OP

VUL HET ONDERSTAANDE FPRMULIER IN